Bestuur

Het bestuur van de stichting Ter Klinke bestaat uit de volgende personen:

Gerrit Hegen – voorzitter
Marjan Baas – secretaris
Gea Bijlsma – penningmeester
Harm Dijkstra – lid
Jan Kruimink – lid
Geert Roeles – lid

Gerrit Hegen (Sleen)

Dierenarts, adviseur diergezondheid, dierenwelzijn en kringloop. Liefhebber van natuur en landschap en geïnteresseerd in de historie van Drenthe. Muziekliefhebber. Voormalig voorzitter van de Gemengde Zangvereniging Sleen en lid van het daartoe behorende koor Pur Sang in Sleen.

Marjan Baas (Zweeloo)

Bestuurssecretaresse bij de Gemeente Coevorden en administratieve ondersteuning bij een garagebedrijf. Bestuurslid bij een zorgmanege en liefhebber van sporten in combinatie met muziek.

Gea Bijlsma (Oosterhesselen)

Notaris bij Notariskantoor Oosterhesselen. Lid van de Raad van Toezicht van Stichting Het Drentse Landschap. Bestuurslid Vereniging Agrarisch Specialisten in het Notariaat. Liefhebber van natuur en landschap en geïnteresseerd in de historie van Drenthe.

Harm Dijkstra (Sleen)

Vakleerkracht muzikale vorming aan meerder basisscholen. Lid van het cabaretduo Harm en Roelof. Medewerker van RTV Drenthe. Schrijver, componist en regisseur van meerdere musicals en toneelstukken. Liefhebber van natuur en landschap. Lid van de gemengde zangvereniging Pur Sang in Sleen.

Jan Kruimink (Oosterhesselen)

Docent muziek Stenden Hogeschool. Dirigent en arrangeur van popkoren (Sounds4You, HEM en Diggelse Diva’s), Projectleider Drents en Duits op de basisschool (2015-2018). Liefhebber van natuur en landschap. Geïnteresseerd in de historie van Drenthe.

Geert Roeles (Sleen)

Oud-wethouder van de gemeente Coevorden met in de portefeuille onder andere erfgoed en cultuur. Voorzitter Molenstichting Drenthe en stichting molen de Hoop in Sleen. Buurtbemiddelaar en lid van een regionale geschillencommissie.

Bestuur stichting Ter Klinke met hoed
Geert Roeles, Harm Dijkstra, Marjan Baas, Jan Kruimink, Gerrit Hegen, Gea Bijlsma