Bestuur

Het bestuur van de stichting Ter Klinke bestaat uit de volgende personen:

Gerrit Hegen – voorzitter
Marjan Baas – secretaris
Gea Bijlsma – penningmeester
Geert Roeles – lid

Gerrit Hegen (Sleen)

Dierenarts, adviseur diergezondheid, dierenwelzijn en kringloop. Liefhebber van natuur en landschap en geïnteresseerd in de historie van Drenthe. Muziekliefhebber. Voormalig voorzitter van de Gemengde Zangvereniging Sleen en lid van het daartoe behorende koor Pur Sang in Sleen.

Marjan Baas (Zweeloo)

Office manager bij meerdere organisaties. Bestuurslid bij een zorgmanege en liefhebber van sporten in combinatie met muziek.

Gea Bijlsma (Oosterhesselen)

Notaris bij Notariskantoor Oosterhesselen. Lid van de Raad van Toezicht van Stichting Het Drentse Landschap. Bestuurslid Vereniging Agrarisch Specialisten in het Notariaat. Liefhebber van natuur en landschap en geïnteresseerd in de historie van Drenthe.

Geert Roeles (Sleen)

Oud-wethouder van de gemeente Coevorden met in de portefeuille onder andere erfgoed en cultuur. Voorzitter Molenstichting Drenthe en stichting molen de Hoop in Sleen. Buurtbemiddelaar en lid van een regionale geschillencommissie.

Bestuur stichting Ter Klinke met hoed
Bestuur en initiatiefnemers bij elkaar: Geert Roeles, Harm Dijkstra, Marjan Baas, Jan Kruimink, Gerrit Hegen, Gea Bijlsma